UNIMEDIA | Blogs.UNIMEDIA | Stela Popa       RSS


/VIDEO/ 100 de zile cu Dorin Chirtoacă

17:06 Articole, 3,386 afişări

După cum ştiţi, Jurnal TV s-a lansat vineri la Chişinău, iar eu le urez mare succes colegilor de la acest post de televiziune. Printre invitaţii de seamă ai Jurnalului, la lansare a fost şi primarul Dorin Chirtoacă. Cu acest prilej, edilul şi-a amintit de vremurile pe când făcea televiziune şi a fost voice over-ul ştirilor de la Jurnal. Urmăriţi mai jos un reportaj realizat despre lansarea 100 DE ZILE la Chişinău şi cititit de nimeni altul decât Dorin Chirtoacă, cel care, aşa cum am spus-o şi anterior, nu a reuşit să ajungă din motive profesionale la lansarea cărţii, dar nu a uitat să-mi transmistă felicitările de rigoare. Şi iată că acum primarul mă mai surprinde odată.

Surprinsă am fost şi de faptul că la lansarea 100 DE ZILE  a fost prezentă şi Moldova 1. Să înţeleg că încetul cu încetul “mohicanul din dealul Schinoasei” începe să se reformeze? Doamne ajută! Şi mai dă Doamne! – vorba vine. Le mulţumesc şi lor pentru prezenţă.

Pe această cale mulţumesc încă odată tuturor partenerilor media şi celor care mi-au fost alături la lansarea de la Chişinău: UNIMEDIA, JURNAL TV, JURNAL FM, JURNAL DE CHIŞINĂU, TIMPUL, VOCEA BASARABIEI, VIP MAGAZIN.

PlayPlay

12 raspunsuri

 1. NINA GONTA spune:

  Stela , da ,am ramas si eu uimita de faptul ca moldova 1 a facut un reportaj cu tine si chiar a vb cu spusele tale , sa inteleg ca le-a cam scurtat , dar oriucum este un pas mare inainte.Gheata s-a miscat.Ce bine ar fi fost sa se fi ales si presedintele R.M, sa nu mai fie alegeri anticipate , ca nu se stie ce surprize neplacute nepot aduce. Ai vazut/auzit ce chemari “revolutionare” a facut astazi voronin?.Ar fi o tragedie sa se intoarca inapoi taote cele obtinure cu atata greu si comunistii sa revina , doamne fereste .Poate se va gasi o modaliatte de a se evita aceste alegeri. Feliciatari pentru Chisinau ! Da lui Dorin ii merge rolul de reporter , nu-i asa ?! A facut-o ca sa te imbuneze ca a lipsit de la lansare . Foarte frumos din partea lui .MA BUCUR CA VREI SA SCRII SI VOLUMUL 2 SI MA GANDESC CA TARE AR FI MINUNAT CA EL SA FIE .. FINALIZAT CU >> UNIREA , DAR NU NUMAI IN CARTE , DAR SI DE FACTO!

 2. aaa spune:

  ar fi foarte interesant sa se faca o mica analiza a stirilor moldova 1 de pe 7-8-9 aprilie 2009 si celor de pe 7 aprilie 2010.

 3. aaa spune:

  cat despre chirtoaca, se cam grabeste, ca de obicei, dar e mai bun decat majoritatea celor de la jurnaltv :)

 4. Patriot spune:

  Cartea trebuie sa se numeasca “100 de minciuni”. De ce scrii din Romania, vin aici si scrie.
  Mai repede alegerile anticipate, si vom vedea atunci ce o sa scriti.
  Stela, te gadela placut minciuna?

 5. Mihai Românul spune:

  Evident că lucrurile intră în normalitate odată ce scăpăm de şerpăria comunisto-rusească de la TV Moldova 1.

  Noua conducere demonstrează că instituţia începe să se reformeze.

  M-a impresionat interviul tău cu doamna Profesoară Olga Andreescu din Tulcea.

  Felicitări încă o dată Stela!

 6. Romeo0971 spune:

  halal spune:
  March 6 2010 la 21:15
  mare …mesaj moderat… Chirtoaca ista, Are timp de citit prostii, dar de reparat drumurile halal. Neorlaie ca nu are bani, dar acum cine ii este de vina? Tot comunistii?
  HALAL DE MINTEA TA!!!!!!!!!!!

 7. Romeo0971 spune:

  BRAVO,STELA!!!

 8. Dionisie "TisaNistru" spune:

  Salut, Stela! Sunt un adolescent foarte bucuros de lucrul vostru. Baftă vouă în continuare şi numai succes!
  P.S L-am observat şi pe directorul liceului nostru de la Tiraspol în video ;)
  P.P.S Mi se pare сă Dorin Chirtoacă are o mare plăcere de dumneavoastră :D

 9. Alexandra Can spune:

  Draga Stela, nu am reusit sa dau curs invitatiei tale la lansarea cartii. Am fost la matineul nepoticai mele Alexandra, care m-a invitat pentru a recita o poezie pentru mine. Sunt sigura ca ma intelegi.
  Data viitoare voi veni neaparat. Iti doresc ca scrii chit mai multe carti interesante, sa fii sanatoasa si sa fii mereu inconjurata de prieteni adevarati .

  Stela Popa: Draga doamna, va multumesc pentru mesaj. Sa va traiasca nepotica! Si sa ne mai ajute Dumnezeu sa ne vedem si cu alte ocazii. Ganduri alese.

 10. patriciu spune:

  Dragii mei!
  Mai vizitaţi şi curaj.net.Este acolo un articol “Un drept moştenit,nu poate fi pierdut”.Vedeţi comentariile de acolo,poate aveţi ceva de spus.Poate mai găsiţi şi alte lucruri interesante pe acel syte.

 11. razvi spune:

  Primarul Chirtoaca TREBUIE SA AIBE MARE GRIJA LA IMAGINEA PROASTA PE CARE O FACE COMUNISTII SI RUSII.
  CEA MAI MARE BUCURIE PENTRU MINE AR FI CA EL SA MAI RAMANA UN MANDAT, SA-I SATURE PE CEI CARE NU-L PLAC.
  Daca va pierde, CHISINAUL va ramana asa cum este acum (la fel de urate si de gri ca orasele din Ucraina si Belarus).

 12. Constantin spune:

  Bravo foarte buna ideea celor de la Jurnal si o stire mult mai intresanta pentru noi cu VO lui Chirtoaca.

Lăsați un comentariu

Website

Comentariu:

NOTA: Moderarea comentariilor poate întârzia timpul apariției lor. Vă mulțumesc.Un produs New Media Group ©2008 Stela Popa | Blogs.UNIMEDIA | UNIMEDIA