UNIMEDIA | Blogs.UNIMEDIA | Stela Popa       RSS


Poftă mare și la mulți ani, Chişinău!

20:31 Articole, Prin lume..., 2,429 afişări

Nu este Chișinăul cel mai frumos oraș de pe planetă, după cum scria până de curând pe unele panouri din oraș, nu este el chiar atât de european, după cum ne-am dori, dar este o urbe care progresează. Este un oraș în care se investește, mai ales banii moldovenilor plecați la muncă peste hotare. Și tot Chișinăul este cel care dă tonul în Republica Moldova. Tonul politic, economic, cultural și social. De aici pornesc ideile și schimbările, inclusiv mediatice.

“Poftă mare, Chişinău!”, acesta a fost îndemnul echipei Jurnal TV de Hramul orașului. Este pentru al doilea an când Jurnal TV organizează în centrul capitalei un eveniment de proporții în cadrul căruia se serbează, dansează cântă și… gătește.

Show-ul televizat a fost organizat de către echipa Jurnal TV în stil spaniol. Mai mult de o mie de chişinăuieni au gustat astăzi din cea mai mare paella pregătită vreodată în capitală. 95 de kg de orez, 100 kg de file de găină şi 35 de kg de creveţi pentru cea mai mare paella, respectiv 25 de litri de vin roşu, 3 litri de coniac şi 20 de kg de portocale pentru cea mai ameţitoare sangria! Toate au dispărut în mâinile și gurile spectatorilor care ne-au fost alături mai bine de trei ore.

Ce mai, a fost o sărbătoare pe cinste, mai ales că ni s-au alăturat consilieri municipali, primarul Dorin Chirtoacă și binecunoscuta vedetă din România  – Andreea Marin.

La mulți ani, Chișinău!

Detalii și mai multe poze pe JURNAL.md


5 raspunsuri

 1. Fiodor spune:

  A fost frumos cu toate ca a plouat!
  Pacat ca nu am fost si eu acolo, oricum Germania a fost cu ochii pe voi:).
  multe Salutari Stela!

  Stela Popa: Multumim!

 2. Tury spune:

  LAMULȚI ANI CHIȘINĂU!
  Dea Creatorul ca în curând s-aibă și Chișinăul deschidere palpabilă spre vest!
  Apropo de Paella, în schimb la noi se încurajează insistent (și cu succes) produsele autohtone-bio, slow food-ul. Pe strada Matei Corvin sunt tonete-n timpul săptămânii cu producători locali (și nu doar) de produse bio, autohtone multe cu brand european înregistrat (mezeluri, brânzeturi, dulciuri etc.).
  Sunt prezenți de luni pân’vineri, pe lângă clujeni (APC-Asociația Producătorilor Clujeni din proiectul inițiat de Consiliul Județean Cluj: Produs de Clu) chiar și producători de produse locale-bio din Ungaria, Cehia, Polonia.
  Chiar ieri am fost la o piață volantă (săptămânală) de produse autohtone bio, organizată în cartierul Gheorgheni
  Trăiască și ‘nflórască Clujul, Chișinăul și Bucureștiul laolaltă!! Clujul meu, drag, într-o prezentare realizată de autoritățile locale și comunitatea de afaceri din Cluj:
  http://youtu.be/4tVwBmFQ62g

 3. Tury spune:

  Steluca dragă,

  Blogul vechi Napobloghia e activ încă dar nu-l mai folosesc. La cererea fanilor Napocel, în urma unui sondaj, dragii fani au hotărât ca Napocel să devină Tury (de la Arthur-Thur-Tury, așa-mi ziceu bunicii, scumpii de ei, fie-le odihna ușoară) și astfel s-a născut un nou blog: BLOG DE TURY. Când ai timp, dispoziți și dacă dorești, modifică-n blogroll pe actuala adresă: “Tury” sau “Blog de Tury” ( http://arthurelu.wordpress.com/ ).

  Cu drag,

  Tury

 4. Doina spune:

  Stela, as dori Emanoil Dvs.! Vreau sa discutam pe email. Multumesc. Cu respect doina

 5. Doina spune:

  Stela, ce mai face d-na Costin? Multumesc.

Lăsați un comentariu

Website

Comentariu:

NOTA: Moderarea comentariilor poate întârzia timpul apariției lor. Vă mulțumesc.Un produs New Media Group ©2008 Stela Popa | Blogs.UNIMEDIA | UNIMEDIA