UNIMEDIA | Blogs.UNIMEDIA | Stela Popa       RSS


2013 – un an colorat și Punkt

14:36 Articole, 2,363 afişări

Scriam pe Facebook că 2012 a fost un an dulce pentru mine. Pe bună deptate. Cu puțin noroc, sper că în 2013 voi continua în aceeași cheie. Ca oricine, am și eu planuri, idei și, firește, visuri.

Noul an a început cum nu se poate mai bine: cu o vacanță plină de culoare, încununată cu o călătorie memorabilă la Paris și Bruxelles (presărată cu ceea ce face orice femeie pe deplin fericită – shoppingul :) ), dar și cu o apariție în Calendarul Punkt – „Cubisme pentru 2013”. Intuitiv sau nu, colegii de la prestigioasa publicație au ales pentru fotografia în care apar luna iunie – luna în care alături de familie, prieteni și toți cei dragi, vom asculta „marșul nupțial” :) .

Conceptul calendarului aparține Angelei Brașoveanu. Este realizat cu multă măiestrie de Irina Lesik & Andrei Șușvaliuk. Pentru cele 12 lucrări ale lui Picasso au fost alese 15 nume cunoscute din Republica Moldova. Scopul: ajutorarea copiilor bolnavi. Cum a decurs procesul, în cazul meu, vedeți în video de mai jos, iar rezultatul – în mâinile lui Cristi Tabără, căruia îi mulțumesc pentru prezentare. Gândurile de bine și mulțumirile mele se îndreaptă și către George Teodorescu, om de  afaceri, care a avut bunăvoința să achiziționeze tabloul cu imaginea mea, astfel, contribuind la această campanie de caritate.

La mulți ani și un An Nou cu bucurii!


4 raspunsuri

 1. Cristina Bruma spune:

  La mulți ani! Vă doresc într-adevăr să aveți un nou colorat. Colorat cu 2013 culori, surprize, bucurii și realizări frumoase!

  Stela Popa: La multi ani!

 2. marga tatar spune:

  Casa de piatra / copii frumosi si sanatosi

  Stela Popa: Multumesc! Ganduri bune!

 3. vasilenr5 spune:

  cum?in luna iunie te mariti?si eu care am sperat ….
  Alegerea iti apartine.Casa de piatra!

 4. Tury spune:

  La mulți ani, Stela, un 2013, pliat pe dorințle-ți! Felicitări pentru pasul frumos din superba lună iunie!

Lăsați un comentariu

Website

Comentariu:

NOTA: Moderarea comentariilor poate întârzia timpul apariției lor. Vă mulțumesc.Un produs New Media Group ©2008 Stela Popa | Blogs.UNIMEDIA | UNIMEDIA