UNIMEDIA | Blogs.UNIMEDIA | Stela Popa       RSS


Valentina Vidraşcu reuneşte malurile modei româneşti într-un blog

19:57 Articole, Mai aproape de Europa, 3,380 afişări

Despre Valentina Vidraşcu şi colecţiile ei inedite am auzit la Bucureşti. Apoi am întâlnit-o. Mi-a rămas în minte delicateţea ei şi parfumul cu iz de primăvară pe care îl purta. Într-un cuvânt, o adevărată Lady. O femeie pe care dacă o întâlneşti, nu o uiţi uşor. Are ceva din frumuseţea şi rafinamentul franţuzoaicelor. Are stofă, la propriu şi la figurat…

Am invitat-o apoi la emisiunea mea de la radio. Am aflat lucruri noi şi am realizat că stau de vorbă cu o femeie de-a dreptul puternică. Un exemplu pentru sexul frumos.

A venit apoi ziua în care a trebuit să mă decid ce rochie de mireasă să aleg. Chiar dacă am avut în lista opţiunilor Gucci, Lacroix şi alte câteva mărci cu renume, am preferat o piesă din mâna ei. Şi nu am dat greş.

Nu trebuie să fii mare specialist ca să nu vezi cu ochiul liber talentul Valentinei Vidraşcu, designer care an de an ne surprinde plăcut cu stofe şi colecţii care ar concura uşor cu cele ale marilor case de modă ale lumii. Are mare succes la Bucureşti, precum şi la Chişinău, dar şi multă ambiţie. Sunt sigură că talentul ei o va duce pe cele mai înalte culmi.

Astăzi, pe 24 ianuarie, când a avut loc mica Unire, Valentina Vidraşcu mi-a mărturisit că şi-a lansat un nou siteu – valentinavidraşcu.ro- pentru a reuşi să facă o mică reunire a modei de pe cele două maluri ale Prutului.

Îi urez mult succes şi Dumnezeu să o ajute. Să ne bucurăm pe mai departe de acest talent românesc de renume şi să îl preţuim la justa valoare.


2 raspunsuri

 1. sergiu spune:

  bravo!!!!!!!!!!!!

 2. yldus cretu spune:

  creatiile Valentinei sunt superbe, eu le-am descoperit intamplator pe internet, si cred ca spun totul despre personalitatea artistei.
  Nu-mi place deloc comparatia si folosirea stereotipul( il intalnesc destul de des si la alte popoare):” Are ceva din frumuseţea şi rafinamentul franţuzoaicelor”
  …Valentina este unica, asa cum fiecare suntem.

  Din experienta zilnica si proprie le pot afirma ca,frantuzoaicele nu sunt nici(cele) mai frumoase si nici(cele) mai rafinate decat alte femei de pe mapamond.
  Unul/una ar putea chiar fi socat/socata sa descopere adevarata ”esenta” a frantuzoaicelor.
  Un salut.
  Si sa ne pretuim ,dar inteligent.

Lăsați un comentariu

Website

Comentariu:

NOTA: Moderarea comentariilor poate întârzia timpul apariției lor. Vă mulțumesc.Un produs New Media Group ©2008 Stela Popa | Blogs.UNIMEDIA | UNIMEDIA