UNIMEDIA | Blogs.UNIMEDIA | Stela Popa       RSS


/VIDEO/ „Sărace și prigonite de istorie”, dar de succes!

02:25 Articole, Interviuri, Mai aproape de Europa, 2,501 afişări

E o adevărată plăcere intelectuală să ai parte, la un sfârșit de săptămână, de o emisiune profesionistă cu două profesioniste ale teatrului românesc, mai ales când știi că au origini basarabene. Este vorba despre Tamara Buciuceanu și Stela Popescu, invitatele Eugeniei Vodă, realizatoarea celei mai de succes emisiuni culturale din România  – „Profesioniștii”, pe care o urmăresc cu regularitate și mare interes de ani buni.

Așadar, după un concert extraordinar susținut de către Loredana Groza la Chișinău, despre care voi scrie într-o altă postare, am încheiat seara de vineri urmărind  discuția interesantă dintre Eugenia Vodă și cele două interlocutoare ale sale la sfârșit de 2012. Două basarabence „sărace și prigonite de istorie”, dar talentate și de succes, cunoscute în tot spațiul românesc și nu numai. Două femei cu voință de fier, care sunt un exemplu de urmat. Vă propun să urmăriți și să savurați din înțelepciunea și experiența vieții lor în video de mai jos.

Pentru o calitate mai bună accesați AICI TVR Plus.

 


2 raspunsuri

 1. Tury spune:

  E foarte okay dacă basarabenii au aces și la site-ul tvrplus.ro. În plus, acolo se difuzează și stațiile regionale ale TVR.

  Urmăresc și eu cu plăcere emisiunea de față.
  Felicitări pentru articol, Stela!

 2. sideakin spune:

  Salutări Steluțo!!!!
  Sărace și prigonite de istorie????Despre Doamnele de mai sus??Nu e adevărat..Doamnele de sus sunt bogate sufletește.Și-au trăit viața cu plăcere.Mă rog lui Dumnezeu ca și eu la așa vîrstă să fiu așa bogat sufletește.
  În societatea noastră se pune pe prim plan materialul.dar materialul te face să suferi,prin apariția diferitor vicii,care nu-ți permite să trăiești liniștit,te tulbură și dacă te dedai ei te pierzi prin apariția de boli psihice ce duce la sugrumarea sufletului.
  Bunătatea ne face să fim mai puternici.Bunătatea ne prelungește viața.Finalul fiecărui din noi este moartea,care o privim cu toții ca ceva real,esențial .dar ea poate fi numai o dată.deacea trebuie să fim pregătiți de ea.dar prin ce putem fi gata de ea.Prin binele care trebue să-l facem,prin bunătate.
  Multă sănătate Ție Steluțo.Mulțumesc că ne mai amintești că în spațiul Românesc există așa personalități ca Stela Popescu și Tamara Buciuceanu.

Lăsați un comentariu

Website

Comentariu:

NOTA: Moderarea comentariilor poate întârzia timpul apariției lor. Vă mulțumesc.Un produs New Media Group ©2008 Stela Popa | Blogs.UNIMEDIA | UNIMEDIA