UNIMEDIA | Blogs.UNIMEDIA | Stela Popa       RSS


/VIDEO/ Tanti Ludmila alături de alte mămici-vedete într-o carte-poveste

13:25 Carti/Povești, 2,696 afişări

stela popa si tanti ludmila la verandaPe 18 decembrie, ora 15.00, Librăria Din Centru va găzdui multașteptata lansare de carte a jurnalistei și prezentatoarei TV Stela Popa, anunță EA.md. Autoarea debutează cu prima carte-poveste din carieră, intitulată „Îngerii Mării”. Ieri seară, Stela Popa și-a mărturisit emoțiile pe canapeaua emisiunii Veranda, acolo unde a fost invitată, de altfel, și Ludmila Bălan. Interpreta face parte din echipa mămicilor care au ajutat-o pe Stela să realizeze CD-ul care se va lansa odată cu volumul.

Pe Jurnal TV.md puteți vedea intervenția de la Veranda, iar mai jos un reportaj în care 10 vedete își dezvăluie impresiile despre noua apariție editorială de la Editura Cartier.


5 raspunsuri

 1. LIca spune:

  Toate-s bune si frumoase dar unde a disparut distinsa iubitoare de copii Tanti Ludmila vre-o 10 ani?Nu ar dori sa ne spuna si povestea ei?

 2. Mihail Gonta spune:

  Stela-Steluta, niciodata nu te-am vazut asa de frumoasa ca la Veranda cu povesti, asa de dragalasa, finuta si agera…
  Uau-uau – si tu esti parca din poveste :)

 3. Viorica spune:

  Buna ziua dna. Stela, ce-ar fi daca am inregistra aceasta carte intr-o varianta poate mai prescurtata cu copiii de clasa a 3-a?

 4. Mihail Gonta spune:

  Stela-Steluta, sunt nevoit sa te informez ca aderarea liderilor Platformei DA la partidul lui Nicolae Chirtoaca Forta poporului o consider o mare eroare politica – deoarece Nicolae Chirtoaca e un KGB-ist (cadrovic) absolut antiunionist. Si, deci, va propulsa toata miscarea populara in directia politica nedorita si fara perspectiva.
  Despre aceasta a declarat deschis si Sergiu Mocanu de nenumarate ori.
  Insasi faptul ca Nicolae Chirtoaca a fost trimis de catre Voronin ambasador in SUA confirma acest adevar.

 5. Simona spune:

  Frumos videoclipul, ador cum este prezentat dar si continutul interactiv. Se pare ca a fost o experienta placuta si pentru ele si au povestit cu zambetul pe buze.

Lăsați un comentariu

Website

Comentariu:

NOTA: Moderarea comentariilor poate întârzia timpul apariției lor. Vă mulțumesc.Un produs New Media Group ©2008 Stela Popa | Blogs.UNIMEDIA | UNIMEDIA