UNIMEDIA | Blogs.UNIMEDIA | Stela Popa       RSS


/FOTO/ Iată cartea-poveste Îngerii Mării. Vineri – lansarea!

13:03 Carti/Povești, 2,053 afişări

ingerii marii stela popa

Am făcut eforturi uriașe alături de întreaga echipă de la Editura Cartier și de ilustratoarea cărții-poveste „Îngerii Mării” Stela Damaschin-Popa ca de Crăciun orice părinte care-și dorește o carte pentru copilul său să o poată achiziționa. Prima carte din seria „Povești pentru Dănuț” este cadoul perfect pentru picii dumneavoastră. Mai cu seamă că Editura Cartier vine în întâmpinarea părinților și va distribui cartea la prețul de numai 53 de lei în ziua lansării. Din partea autoarei, primii cumpărători vor avea parte de un CD gratuit cu povestea citită de mămici – vedete. Au făcut un lucru extraordinar alăturându-se în acest minunat proiect Ludmila Balan, Natalia Barbu, Sanda Diviricean, Aura, Valentina Vidrașcu, Oxana Gonța, Victoria Munteanu, Margareta Pintea, Nata Albot.  Au citit această poveste ca pentru copiii lor și le mulțumesc din suflet pentru asta.

Nu este ușor să scrii pentru copii. Nu este deloc ușor să ilustrezi o asemenea carte într-un timp record. Nu este deloc simplu să scoți de sub tipar un astfel de proiect editorial. Și nu puține au fost nopțile în care nu am dormit… Chiar și așa, când eforturile sunt conjugate și oamenii cred în ceea ce fac, nu au cum să nu reușască. Ei bine, printr-o asemenea experiență am trecut și noi  cu „Îngerii Mării”, o carte dedicată tuturor copiilor pierduți în exod. Sau, cum spunea îndrăgita prezetatoare tv Tanti Ludmila: „Ceea ce este important, este ca micuții să înțeleagă că balaurul cu trei capete din Îngerii Mării este războiul și că este cel mai mare rău posibil care poate exista. Dacă un copil va înțelege asta din fragedă copilărie, nu va ajunge niciodată să participe sau să inițieze acest dezastru. Iată de ce, din acest considerent, autoarea a făcut un lucru extraordinar pentru copiii noștri”.

Un mare mulțumesc le spun și tuturor jurnalișilor din presa autohtonă care ne-au susțin de-a lungul apariției cărții și care vor fi și vineri la lansare. 

Așadar, ne vedem VINERI, ora 15.00, la LIBRĂRIA DIN CENTRU, de pe str. Ștefan cel Mare 162 alături de invitații speciali – LILU, Daniela Jenunchi, Andrei Porubin și Emilian Galaicu-Păun, care ne vor împărtăși impresii despre noua carte. Ni se vor alătura și ne vor colinda copiii din Ansamblul Vocal PROMETEU de la liceul cu același nume, precum și personaje de poveste de la Buburuza- Mela.

Vă așteptăm cu drag!

P.S. Pentru cei care nu pot ajuge la librăriile din Chișinău, cartea poate fi găsită și în format digital AICI.

afis ok ingerii marii


6 raspunsuri

 1. Mihail Gonta spune:

  Imi place coperta! Succes, Stela-Steluta!

 2. Stela Popa spune:

  Multumesc!

 3. Mihail Gonta spune:

  Intr-o ora am citit povestea, am privit atent ilustratiile reusite si am exclamat in sine: Stela-Steluta agera ne prezinta o poveste noua minunata despre o minte agera!
  Cu speranta si optimism senin de inger :)

  STELA POPA: Sa i-o cititi lui Gabriel!

 4. Alexandru spune:

  Nu înţeleg de ce, dar cum am aflat de cartea cu poveşti Îngerii Mării, ceva în mine s-a mişcat. Cu nerăbdare aştept ziua de mîine, ca să cumpăr această carte şi s-o citesc. Poate că voi afla răspunsul din ea.

 5. Alexandru spune:

  Am aflat de toate librăriile de pe bulevardul Ştefan cel Mare. Pînă într-un final fericit am găsit-o şi pe cea unde am putut procura cartea cu povestea Îngerii Mării (Ştefan cel Mare nr. 126).
  Cum am urcat în maşină deodată am purces la citit. Doar după ce am citit toată povestea, am putut să-mi văd de drum. Cred că această carte este unica pe care am citito pînă la urmă. Am rămas impresionat în această poveste uimitoare cel mai mult de faptul cum Domnul Dumnezeu la ajutat pe Leait.
  Spuneam în comentariul de ieri că ceva în mine s-a mişcat cînd am aflat de această carte. Păi uite anume implicarea lui Dumnezeu prin îngerii săi şi este acel “ceva”.
  Aştept cu nerăbdare următoarea poveste.

 6. Stela Popa spune:

  :) Multumesc! Ne vedem la urmatoarea lansare! La multi ani!

Lăsați un comentariu

Website

Comentariu:

NOTA: Moderarea comentariilor poate întârzia timpul apariției lor. Vă mulțumesc.Un produs New Media Group ©2008 Stela Popa | Blogs.UNIMEDIA | UNIMEDIA