UNIMEDIA | Blogs.UNIMEDIA | Stela Popa       RSS


/foto/ Am prezentat Gala United Way România

11:01 Articole, Mai aproape de Europa, 2,142 afişări


stela united wayGala United Way România pe care am prezentat-o aseară alături de colegul meu de la Televiziunea Română, Mihai Melinescu, este unul dintre lucrurile minunate care mi se tot întâmplă în ultima perioadă. Un eveniment dedicat copiilor, tinerilor și vârstnicilor care au nevoie de sprijinul nostru și celor care le răspund prin United Way întinzându-le o mână de ajutor. A fost o atmosferă extraordinară.

Am întâlnit la Gala United Way România oameni care inspiră prin propria poveste de viaţă şi prin munca lor. Mame care, încurajate, au devenit un exemplu de forţă şi determinare pentru alte tinere vulnerabile. Copii cărora li se acordă o șansă în viață, vârstnici care au nevoie de o vorbă, un sprijin și un gând bun. Toate aceste poveşti frumoase pe care le-am prezentat aseară au devenit realitate datorită oamenilor care au fost prezenți la Gala United Way. 

stela popa gala united way

Oamenilor care nu uită de cei mai triști ca ei și care nu trăiesc în stratosferă, ci pe pământ, alături de semenii lor, alături de cei care au nevoie de ajutorul lor.


Să nu credeți însă că cei care donează pentru acces la servicii sociale pentru un număr mare de persoane defavorizate sunt doar CEO ai companiilor, nu, nici pe departe. Sunt mii de angajați care se implică și nu rămân indiferenți. Lor li se alătură echipe întregi de voluntari, jurnaliști, bloggeri, într-un cuvânt, oameni de o sensibilitate aparte. Oameni care reușesc să schimbe destine.

M-a emoționat enorm discursul lui Tedy Necula, regizor de film inspiraţional care a creat peste 40 de campanii şi filme documentare, lucrând cu persoane din grupuri vulnerabile, cum ar fi orfani, persoane cu dizabilități, LGBT sau femeile din închisori și comunități din zonele de risc. Tedy a găsit inspiraţie acolo unde alţii văd doar drame. I-am și spus că este un regizor în regia lui Dumnezeu…

stela popa si mihai melinescuIată, pe scurt, în ce a constat Gala United Way România 2017. Iar eu, repet, mă bucur că am fost onorată să mă implic prin ceea ce știu să fac mai bine. Le mulțumesc tuturor oamenilor care au contribuit la realizarea acestui proiect de suflet, inclusiv Televiziunii Române care este promotorul unor asemenea evenimente și oamenilor din TVR care înțeleg că întâi de toate trebuie să fim… oameni. Ce pornește din inimă, la inimă ajunge.

Mulțumesc MAISON GEVRIN pentru ținuta specială pe care am purtat-o la Gală.

#galaunitedway #liveunited #multumesc #unitedway

united way 2017 premiu


2 raspunsuri

  1. Stela Popa – gazda elegantă a Galei United Way România: „Întâi de toate trebuie să fim… oameni” | ea.md spune:

    [...] Mă bucur că am fost onorată să mă implic prin ceea ce știu să fac mai bine. Le mulțumesc tuturor oamenilor care au contribuit la realizarea acestui proiect de suflet, inclusiv Televiziunii Române care este promotorul unor asemenea evenimente și oamenilor din TVR care înțeleg că întâi de toate trebuie să fim… oameni. Ce pornește din inimă, la inimă ajunge”, mărturisește Stela, pe blogul său. [...]

  2. Stela Popa a fost gazda unui eveniment caritabil important ‘Gala United Way România’ – Allure spune:

    [...] Mai multe detalii le puteți găsi accesând blogul frumoasei prezentatoare de la TVR2 [...]

Lăsați un comentariu

Website

Comentariu:

NOTA: Moderarea comentariilor poate întârzia timpul apariției lor. Vă mulțumesc.Un produs New Media Group ©2008 Stela Popa | Blogs.UNIMEDIA | UNIMEDIA